onsdag 10 augusti 2011

Sömn...????

Ja det är en brist vara och har så varit under många år. Trogna läsare vet ju redan detta.
Men som man bäddar får man ligga (eller inte sova) eller hur?

Läste någonstans för många år sedan om att astronauterna har svårt med sömnen uppe i rymden och att de förlorade ett antal timmar per dygn. Det hade en formel som jag nu glömt bort för att räkna ut hur många förlorade timmar det blev på ett år.
När jag räknade kom jag fram till att jag förlorat ca 6 månaders sömn (detta räknade jag ur 1999) så nu är man väll uppe i ett par års sömnbrist.

Det kan ju vara förklaringen till ett och annat Oförklarligt beteende från min sida, eller?!

Denna natt var det dock inte bara lilla sonen som stod för väckningen. Den STORA kaninen stampade frenetiskt i kaninhuset kl 02.30. Så det var bara att hoppa i myskläderna och ge sig ut med ficklampan i högsta hugg. Orsaken var en förbannad j-a mördarsnigel som lyckats ta sig in.
Ikväll blir det ytterligare en tur med sekatören för att klyva dessa otyg i stycken!!!
Kill, kill, kill!

Så ja, nu lugnar vi ner oss. Andas in genom näsan......... och ut genom munnen.........


Nu till ett helt annat ämne:

Jag och fler med mig har haft svårt att kommentera på bloggen. Det blir något fel och man blir tvingad att logga in om och om igen.
Om ni vet hur man felanmäler detta får ni gärna maila mig eller om ni vill göra kommentarer på mailen istället så maila på:

jessica@weralena.se


OM ni inte vill att jag publicerar kommentarer så skriv gärna detta. Jag förbehåller mig dessutom rätten att sålla själv.

Sov gott alla kära (så småningom)5 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag hade samma problem med att kommentera och skrev till slut ut det på min blogg för att se om någon reagerade; och rådet var att skippa att kryssa i rutan "håll mig inloggad" (eller dyl) när man loggar in. Det funkade. Nu får jag gå igenom besväret med att logga in manuellt varje gång men jag kan kommentera i fred...

  La Vikinga ( Charlotta )

  SvaraRadera
 2. Gör ett försök att lämna en kommentar och håller tummarna för att det funkar :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Det verkar ju funka nu Jippi nu kan jag kommentera igen. Kramar :)

  SvaraRadera