onsdag 1 juni 2011

Energiboosta mig själv.

Jag har alltid gillat att lyssna på musik. Något jag inte upptäckt förrän på senare tid är att jag ganska mycket kan styra hur jag mår med hjälp av musiken. Denna morgon var ett tydligt exempel. Kom i säng alldeles för sent och blev väckt alldeles för tidigt. Dottern hade grym tandvärk pga sin tandställning.
Så i morse var jag allt annat än pigg. Men på vägen till skolan med de två minsta poppade jag i en cd i spelarn och sen rockade vi fett alla 3!
4-åringen lyckades få till en improviserad magdans i bilstolen som gjorde att storasyster helt tappade fattningen och fnittrade som besattt. Så skönt med de små som gör precis som de känner till musik.
Jag vill att ni föreställer er honom med tröjan uppdragen och rockandes med magen när ni lyssnar på musikklippet.
Jag kan konstatera att alla tecken på trtthet var som bortlåsta och alla barn gick till skola/dagis med ett brett leende på läpparna!


Och för er som inte redan räknat ut det så ÄR jag född på 70-talet, hör och häpna :O)

1 kommentar:

  1. hihihihi jag kan se D framför mig :-D visst är det skönt när en skitmorgon vänder ill något positivt!! tack så mkt för grattiskommentaren, den värmer gott. såå skönt med mååånga dagar ledigt nu, enda minuset är att ingen vill/har tid med pyssel....

    Kram

    SvaraRadera