söndag 2 oktober 2011

Check: Gävle Scrap- och stämpelmässa

Ja så var då mässa nummer 2 avklarad och med ett betydligt bättre resultat. Det var mycket köpsugna och trevliga människor på plats. Arrangemanget får också högsta betyg!
Jätte kul att få vara med och jag hoppas på att det blir fler tillfällen.
Kom hem i lördags kväll och hann nätt och jämnt med att fira makens födelsedag innan jag somnade i soffan.

12 timmar senare vaknade jag och har en huvudvärk som mer liknar baksmälla. Har antagligen sovit FÖR mycket. Ska försöka att hålla mig upp någon timme till innan det är dags för sängen.

Ett stort tack till bästa Anita som kom med tåg direkt från en 2-dagars konferens till Gävle vid midnatt i fredags för att hjälpa till igår. All heder till dig syster :O)

Denna vecka skall jag med hjälp av mor försöka röja på lagret för att få plats med allt det nya samtidigt som jag kommer fylla på webshoppen.Här shoppas det för fullt hos Weralena!

Jag önskar er alla en trevlig vecka :O)

1 kommentar:

 1. Hej Jessica!
  Vad glad jag blev över din kommentar i bloggen! Tack! Kul att ni gillade vår mässa.
  Tack själv för att ni kom med massor av positiv energi och ett glatt humör.
  Vi brukar säga att vår mässa är en familjemässa......dels för vi har alltid ett glatt gäng som ställer upp
  och bär in och ut alla saker våra företagare kommer med i bilar och släp. Dels för att vi alltid har vi fri entré, för att besökarna ska kunna ta med maken/sambon, barnen eller kompisen som inte scrappar, utan att det kostar dem något. Till sist, hembakt fika blandat med köpt, precis som det är hemma ;0)
  Jag hoppas vi får ett bra datum till våren, så vi kan ordna mässa igen....det har blivit några mässor sen vi startade hösten 2007.
  Läste i din blogg att ni varit på en mässa innan, och vad jag förstod var det inte lika bra - skulle va väldigt spännande att höra vad som inte var bra....man får alltid tips från andra mässor vad som är bra och vad som är mindre bra. Om du vill dela med dig?
  Vi hör av oss så snart vi vet datum för våren.
  Kram Åsa/asamia
  www.asamia.blogg.se

  Ps. Kunde inte kommentera i bloggen, kanske nån inställning du kan ändra så vi utan konto kan skriva en rad.

  SvaraRadera