fredag 13 april 2012

Hata!

Det är ett starkt ord som jag inte ofta använder men när det kommer till hårväxt på oönskade ställen så gäller det verkligen.

Har varit inne på detta ämne förut men det är tyvärr ständigt aktuellt.

Kan någon förklara för mig VARFÖR vi får MER hår när vi blir äldre? Då menar jag inte på huvudet utan på stället som vi knappt visste att vi har?! Det känns som evolutionen går bakåt när det gäller den frågan. Vi får mindre och mindre av det mesta förutom rynkor och hår.

Jag tillhör den lyckligt lottade skaran som har ett rejält burr på knoppen  men med det kommer tyvärr nackdelar. Jag har rejält med burr från topp till tå...ja ni läste rätt jag har tom hår på tårna!
När jag var 13 år opererades jag för nageltrång. Tån lokalbedövades och sen trodde jag att jag skulle dö av skam när sköterskan plockar fram en BIC hyvel och rakar min tå! Jag har ju aldrig varit speciellt vig och dessa hemska strån hade undgått mig.

Jag har inget emot om du har hår i armhålorna men jag vill själv inte ha det. Tycker det ståhejet som var kring flickan med hår i armhålan på Melodifestivalen är kategoriskt för hela den skiten.

Jag drar gränsen för jämlikhet vid ansiktsbehåring.
Tyvärr är jag mer jämlik än vad jag önskar och lider av generande hårväxt även i ansiktet. Går på salong 1 gång i månaden för att fixa till det.
Jag skulle garanterat kunna överleva i Sibirien och har alltid funderat över hur de gör i Robinson tävlingarna när det bara får ta med en sak. Jag skulle garanterat ta med hyveln!

Nu har jag inte tid längre då jag har fler buskar som måste ansas ;O)

Ha det!

//J

Googlade på bilder efter generande hårväxt och hittade den här?!?

2 kommentarer:

  1. hihihi som vanligt så får man oftast sig ett gott skratt när man läser hos dig och en massa konstiga "bilder" på näthinnan, men jag håller med dig jag "haaaatar" också dessa hårstrån som ska dyka upp överallt i ingenstans ifrån!!

    (ps. med att "göra en jessie" så syftade jag mer på att jag hade ränt runt som en skottspole under eftermiddagen ;-) o att det var därför jag zzzz framför dumburke...ds)

    Kraaamis!

    SvaraRadera
  2. Hur menar du nu Lotta? Menar du att jag ränner runt, kan jag väl inte tänka mig :O) Kram J

    SvaraRadera