tisdag 24 april 2012

Händelserik helg

Så där ja. Nu har man haft ett par dagar i ett hektiskt tempo!

Möhippan i lördags blev jättelyckad och var jättekul. Söndagen startade något segt men det var bara att bita ihop och pigga på sig för att åka att hämta dottern hos mormor. När det var klart så skulle det fikas hos svärmor. Väl hemma så blev det en välbehövlig bestående av en saftig och slabbig hamburgare från lokala haket. Så där ja. Nu var kaninerna också matade och jag hoppade i min One piece-kopia för att softa på riktigt.

Tyvärr blev det inte riktigt så utan ca 3 minuter efteråt körde lillen upp en tumstock i ögat. Efter många samtal konstaterades det att vi inte fick komma till akuten. Ska man göra illa ögat ska man göra det FÖRE kl 18.00 men jag lyckades tjata mig till sista tiden på närakuten för att de skulle titta på ögat i alla fall.
Väl där kl 21 så kunde de bekräfta vad jag redan trodde att han stuckit hål på hornhinnan. Så det blev remiss still SÖS morgonen därpå.
Där tillbringade vi sedan 2 timmar av väntan men som tursamt nog var ögat inte så illa skadad utan kommer läka inom ett par dagar.
Sen han jag vara hemma i en timme innan jag var tvungen att hämta lillan för att åka till kiropraktorn med henne pga rygg ont. Sen hem igen för att efter en timme gå på gympaskojsavslutning med lillen.
När sen mannen kom hem så kunde jag åka och jobba när klockan var 19.00.

Så därför han jag inte blogga igår som ni kanske förstår....

Ha det gott//J1 kommentar:

  1. aj! krama lille snickarn ifrån mig! o vilken tur ändå i oturen han haft... vi ses snart!

    Kram

    SvaraRadera