lördag 19 maj 2012

Hjälp en vän hjälpa en vän

Hittade följande inlägg från en av mina vänner på Facebook igår och bestämde mig för att göra vad jag kan för att hjälpa.
Jag känner inte kvinnan det handlar om personligen men många runt omkring henne så jag vet att hon är en mycket omtyckt och älskad person. Jag har bidragit ekonomiskt och gör nu vad jag kan för att få fler att hjälpa till.
Min barndomsväns sista vår passerar... Hon är 38 år, trebarnsmamma med spridd och obotlig cancer. Hennes yngste son Joel, 5 år har en cp-skada och Bettan kämpar med tillvaron. Tyvärr har hennes levervärden försämrats och hon har inte lång tid kvar. Hon har bloggat sedan beskedet och hennes målsättning är att kunna trycka bloggen i varsitt ex till hennes tre barn för att kunna lämna något efter sig till dem. Tyvärr är trycket en dyr historia och idagsläget svårt att finansiera, så min vädjan är nu att om Ni känner att Ni kan skippa fredagschipsen och i stället sätta in slanten på Plusgiro 1624922-9 så är det ett välkommet tillskott. Min förhoppning är att hon ska kunna se detta bli verklighet innan hon går bort.

www.joelisacadam.blogspot.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lägger till mitt favorit citat: 
"För att få mening med sitt liv måste man ägna sig åt att älska sin nästa
man måste ägna sig åt människor i sin omgivning och åt att skapa sådant som ger en någonting att leva för"
Morrie Scwartz

Kram J

2 kommentarer: