torsdag 10 februari 2011

Skönt att ha fel.

Denna morgon hade jag ställt in mig på att det skulle bli tufft men döm om min förvåning när igen av mina farhågor besannades. Så himla skönt att ha fel ibland!
Det var tungt att komma upp imorse då jag kom i säng sent pga en mycket kretiv kväll i sällskap med bästa Mathilde. Efter en god middag och drink var inspirationen i topp och det blev inte mindre än 6 demokort till mässan. Ibland har man tur och kan "övertala sin kund" att följa med hem :O)
Övervägde starkt att lägga mig och sova en stud efter dagislämningen men kan nu stolt informera att jag gått på Crosstrainern i 45 minuter och sedan strechat mm i 30 minuter, Fy F-n vad jag e bra!!! :O)

1 kommentar:

  1. "Fyyyy" så avis jag blir ;-) jag vill osså vara med... hihi. låter som ni hade jättenajs, nu blir jag dock nyfis på "demokorten" vad har ni hittat på för skojs? o dutti du e med träningen... jag kan för övrigt meddela att jag numera har räknat ALLA trappstegen jag måste gå uppför tills jag är framme i skolan varje dag må-fre o det är "bara" 131st!! (då har jag INTE räknat alla ggr jag springer i trapporna här hemma varje dag)

    Kram!!!

    SvaraRadera