fredag 4 februari 2011

Att vara fokuserad...

Ja det är ju faktiskt min målsättning. jag är en otroligt splittrad person som varje gång jag fäster blicken på något nytt släpper det jag har för händerna och börjar med något annat. Detta har jag bestämt mig för att råda bot på genom att förändra mitt liv enligt Robin Sharmas råd. Tycker att det gått hyffsat hittils. Men så igår rämnade fasaden totalt. Jag hade förlagt min markisvevarpinne till markisen i butiken. Denna nästinintill 2 meter långa pinne fanns ingenstans att finna. Mycket splittrad for jag runt på mina 50 km2 utan resultat. Fick till slut gå in till pizzerian och be om hjälp (som vanligt) med att veva ner markisen. Hade mycket svårt att fokusera resten av dagen då tankarna hela tiden föll tillbaka på vart FAN pinnen kunde vara. Beslöt till slut att jag måste ha glömt den ute och att den blivit stulen. Kastade en och annan misstanke på tatueraren bredvid bara för att få skylla ifrån mig.
Så idag skulle jag dammsuga och när jag flyttade på en balja på golvet så står pinn F-N där och har stått där hela tiden. Hade lutat den mot väggen intill en av hyllorna i butiken och den hade lixom smält in i väggen och var osynlig.
Men kära vänner det är inte slut här. Jag tog ner gardinerna i butiken igår och tvättade som jag sen tog med mig till butiken idag. Och kan du fatta, de var oxå borta! What the f--k.
Sen började jag backa bandet i huvudet... Jo da, där låg de. Fint instoppade i kylen tillsammans med matlådan jag också lagt i påsen.
Så summan av detta är att jag nog måste jobba lite mer på det där med att fokusera, eller?!

3 kommentarer:

  1. Hahaha underbart! Det är som Alfons när långkalsongerna hamnar i frysen :) Själv stack jag iväg och körde ett pass på gymmet. Gick ner och duschade och märkte att jag packat mjukisbyxor och tröja att ha efteråt. Inget mer. Så idag har jag handlat på coop utan underkläder ;)

    SvaraRadera
  2. Haha. Barbacka på Coop! Sicken titel på en P-rulle. LOL

    SvaraRadera
  3. Hahaha ja gör jag nån gång en porrfilm ska den heta det!

    SvaraRadera