måndag 30 maj 2011

När man fattat rätt beslut...

Jag är verkligen dålig på att ge mig själv "kred" för de saker jag gjort/gör. Har alltid varit en mästare i sporten: Hur du bäst trycker ner dig själv. Tror fan i  mej att jag tagit både VM - och OS guld!
Om jag har haft 20 saker (att göra på en dag) och klarat av 15 har jag bara fokuserat på de 5 jag inte haNn. För en "vanlig" person hade 10 saker tagit en hel vecka att göra..
Sakta men säkert börjar jag dock bättre. Kan tom säga till mig själv ibland: - Bra gjort! Det finns fortfarande tillfällen när jag inte känner mig värd något men de blir färre.
Nu har jag dessutom börjat ta hand om mig själv och det ger resultat. Under mina "miniyogapass" säger jag tyst till mig själv: - För varje dag som går blir jag bättre och bättre. Egentligen ska man säga det högt och se sig själv i spegeln men dit har jag inte riktigt kommit ännu. Jag tar små babysteg mot en bättre självkänsla och ser ljuset.
Kan idag säga att de svåraste valen jag gjort hittils i mitt liv har lett till det jag har idag och det var alltså rätt beslut.
Bra jobbat tjejen!

5 kommentarer:

 1. Bra jobbat!
  Känner igen mig en hel del i det du skriver och jag jobbar för att ge mig själv kred. Att det ska vara så svårt...
  Lycka till
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 2. Ja eller hur Anneli. Visst är det underligt? Men då passar jag på att föregå med gott exempel och tacka dig för din trevliga kommentar och ger MIG SJÄLV kred för att du gillar det jag skriver! (höll på att skriva lite kred men deleteade det!)
  Hang in there sister.

  Ha det gott

  //J

  SvaraRadera
 3. helluu vännen, så sant du skriver...Bra jobbat/gjort av dig! men jag har fortfarande låååång väg att vandra på den stigen, men skam den som ger sig!!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat! Det du skriver gör att jag funderar på att kanske börja göra samma sak själv. Bara idag är min lista jättelång. Jag ska nog börja med att berömma mig själv för det jag hunnit ikväll. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 5. Tack Nelahh. Låter som du är på rätt spår! Jag passar därför på att berömma dig för att du tog dig tid att skriva ditt tack till mig. Jag blev jätte glad över att du känner dig inspirerad. Du har gjort din goda gärning för idag!

  Kram J

  SvaraRadera