torsdag 30 maj 2013

Weralena bryter tystnaden!

Vad händer undrar ni?

Jo, jag har efter 6,5 år bestämt mig för att lägga ner och sikta mot nya utmaningar. En chef sa till mig en gång att när du kan allt på dina fem fingrar är det dags att testa nått nytt.

Sagt och gjort, jag lägger ner.

Aktuell status:

Efter mitt utskick om 50% rea har jag fått närmare 300 beställningar vilket jag är mycket tacksam för men kanske inte riktigt var förberedd på :O)

Jag har därför valt att "gå under jorden" och minimera kontakt per telefon och mail för att helt enkelt kunna packa era beställningar så snabbt och effektivt som möjligt.

Till min hjälp har jag vänner och min mor men vissa saker kan bara jag göra och därför tar det tid.
Jag är bara en person och kan inte jobba alla dygnets timmar och ber om förståelse detta!

Jag har jobbat ca 14 timmar per dag sedan den 20/5 och kommit en bra bit på väg. Vissa av er har fått vänta lite längre pga stora beställningar eller för att jag försökt komplettera när något fattats.

Tyvärr fick Webshoppen fnatt när så många beställde samtidigt och en del buggar har förekommit.
Detta har medfört att jag inte kan lita på mitt lagersaldo och har därför stoppat all försäljning i butik samt förfrågningar om separata kompletteringar.

Vill ni beställa mer så går det bra att komplettera men minsta ordervärde är 100 kr och det ändras inte.

På söndag tar jag ledigt och åker sen 3-5 juni på klassresa med min äldsta dotter. Jag jobbar på att få iväg så mycket som möjligt innan dess.

M v h Jessica

1 kommentar:

  1. Tack för att du informerar så man vet så slipper man gå och undra. Trevligt med skolresa ha så trevligt och njut av ledigheten :) // Jessica

    SvaraRadera