måndag 10 december 2012

Midnatt råder tyst det är i ... bloggen

Jag skulle önska att det berodde på mysigt julstök och pysslande men så är tyvärr inte fallet.

Det känns som att jag pulsar genom massor av snö både fysikt och psykiskt. Det är med andra ord tungt just nu. Hoppas att det nya året kommer att föra med sig en lättnad.

Är så innerligt trött på alla läkar- och tandläkarbesök och föräldrarmöten. Har varit tvungen att skaffa en extra stark magnet för att kunna hålla alla kallelser på plats.
I höstas hade vi en obruten serie på 12 veckor med en eller flera av ovanstående per vecka. Bara idag har jag avklarat 2 för att kunna jobba i alla fall två dagar denna vecka.

Ja jag gnäller och jag står för det. Ibland går liksom luften ur en och jag vet inte hur jag ska fylla på syrgastuberna just nu.

Jag får ibland frågan hur jag orkar och svaret blir detsamma som alltid: - För att jag måste.

Däremot varierar tempot. Nu orkar jag inte med så många sociala aktiviter utan håller mig på min kammare för att spara på krafterna. Det gäller att hushålla.

Jag hoppas mina vänner och kunder förstår och att ni finns kvar när jag återfått styrkan igen. För den kommer men jag vet bara inte när....


//J


2 kommentarer:

  1. Kram vännen! klart vi vet.... vet ju själv hur det kan vara ibland var kul o ses igår!

    SvaraRadera
  2. Var rädd om dig! Du är viktigast för dig själv och orkar du med dig själv orkar man oftast med resten av familjen... ;-)

    Jag hoppas du kunnat laddat batterierna under helgerna här. Önskar dig allt gott för ♥

    SvaraRadera